Cicle de conferències

Una de les activitats organitzades pel centre amb motiu del seu cinquantenari és un cicle de conferències sobre aspectes relacionats amb la pedagogia i l’institut.

La primera conferència ha anat a càrrec de Sílvia Gironès, professora de la UB i de la UOC, especialitzada en innovació pedagògica i empresarials, que  ha parlat de la diversitat educativa al món (resum al bloc del 50è aniversari).

Sílvia Gironès

La segona conferència ha estat un breu resum de la història del centre des del punt de vista de quatre professors que en van ser directors: Mercè Colomer, Carmel Comeron, Lluís Mora i Eduard Castaño. Lluís Albertí, director del museu arxiu, va explicar els seus orígens (resum al bloc del 50è aniversari).

Conjunt ponents

Els protagonistes de la tercera conferència han estat els alumnes, més ben dit, els exalumnes, un de cada dècada, que han explicat els seus records del pas pel centre. Lia Planas (anys 60), Lurdes Saavedra (anys 70) Domènec Canal (anys 80), Carolina Llacher (anys 90), Gerard Viladomat (anys 2000) i Anna Gutiérrez (actualitat) han estat els protagonistes d’aquest viatge a través del temps i de la història de l’institut (resum al bloc del cinquantenari).

Tots els alumnes