Important: Ajornament Reunió informativa estada a casa de colònies 1r i 2n ESO

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, a partir de demà divendres queden suspeses les classes i tot tipus d’activitats relacionades amb el sector educatiu, o esportiu que comporti reunió de persones. Es per això que d’acord amb les instruccions oficialment rebudes avui dijous a les 14:50, queda ajornada fins a nou avís la reunió relativa a les activitats a realitzar a les colònies que estaven previstes per als alumnes de 1r i 2n d’ESO el proper dimecres 18 de març.

Properament us avisarem per realitzar aquesta reunió, en la que tractarem temes com si es fan o no les colònies (en principi  s’anul·laràn, o ajornaran), i els corresponents aspectes econòmics (possibles devolucions, etc.).

Us mantindrem informats, be amb correus electrònics (que de vegades fallen), i sempre amb la Web del centre, que en aquestes circumstàncies es converteix en el canal oficial d’informació.

Gràcies per la vostra comprensió.

Enrique Chicote Blanco

Director


Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.