Jornada Esportiva a l’Institut

Hola a tots!

El passat divendres 5 d’abril vam celebrar al centre la “Jornada Esportiva”. Aquest esdeveniment organitzat pel Departament d’Educació Física (gràcies Mireia, Xavier i Daniel), i amb la col·laboració de l’alumnat de 4t d’ESO, encarregat de la gestió dels temps, espais i activitats a desenvolupar per la resta d’alumnes de l’ESO, va ser tot un èxit!.

Es van fer activitats de tot tipus per a tots els cursos de l’ESO, tant al centre (gimnàs i pistes exteriors), com al camp de futbol municipal, i amb una clau molt important en un dia “saludable”: l’esmorzar sà. No es van vendre entrepans, pastes, o d’altres productes als alumnes. Se’ls va convidar a fruita i sucs (només en maduixes van sortir 80 kg!!!).

El professorat també va gaudir de gimcanes i competicions esportives, i va demostrar que… manté una forma envejable!.

Properament podreu veure un reportatge més ample a la nostra revista.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.