Activitats ajornades o suspeses i visita Museo del Prado

Davant d’algunes preguntes que ens feu arribar, us fem saber (com ja s’ha comentat) que:

  • Queden suspeses totes les sortides previstes pel centre.
  • Pel que fa a les colònies de 1r i 2n d’ESO us informarem de si hi ha possibilitat de realitzar-les més endavant de les dates previstes. En cas contrari, també us informarem dels aspectes econòmics que comportaría la seva suspensió.
  • Pel que fa al viatge a Madrid que s’havia de realitzar avui, ja us vam comunicar a l’inici d’aquesta contingència que quedaba suspès. També us informarem a la tornada del confinament dels aspectes econòmics derivats.
  • Però… encara podem fer el viatge, tot i que sigui de forma virtual! Cada dia des d’avui es fa una visita virtual, i es comenta una de les obres mestres que de ben segur haurieu gaudit. Us recomanem que li doneu un cop d’ull al següent enllaç, en el que, una de les persones que us haurien fet de “cicerone” pel museu us comenten tan magnes obres.

Obres comentades Museo del Prado

Espero i destitjo que totos estigueu bé, a casa , i portant el confinament el millor possible!

Enrique Chicote

Director

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.