Butlletins notes 2a avaluació

Benvolgudes famílies,

Podeu descarregar els butlletins de notes de la segona avaluació  de des  l’aplicatiu Ieduca.

Heu d’entrar amb el vostre usuari i clau d’accés.  Estàn disponibles les notes de de 1r, 2n , 3r i 4t d’ESO.

Pel que fa a les notes de 1r de Batxillerat, no estàn disponibles, ja que la setmana prevista d’exàmens ja va ser inutilitzada pel confinament. Les notes de 2n de BTX ja van ser lliurades als alumnes.

La validesa del document administratiu queda pendent de la signatura del tutor/a. El document signat es farà arribar en reprendre les classes. Es farà qualsevol aclariment d’aquesta avaluació quan el centre torni a recuperar la seva activitat normal. Pel que fa 1r de batxillerat, tan bon punt es reiniciïn les classes, es faran les proves que falten, i la corresponent junta d’avaluació.

Si qualsevol de vosaltres té problemes per entrar a Ieduca, feu-lo saber mitjançant un correu a iesllavaneres@iesllavaneres.org, i intentarem solucionar el problema.

Cordialment,

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.